• slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image
  • slider Image

Reactie's


Reacties:


Advies
Ik wilde al sinds tijden een andere inrichting maar wist niet goed welke stijl het moetst worden. Ik ging regelmatig shoppen maar kon nooit goed duidelijk maken aan de verkopers wat ik nou precies wilde. Totdat ik via internet een afspraak maakte met Leonora Keegstra voor een interieuradvies.
Vanaf het moment dat Leonora kwam binnenlopen klikte het tussen ons. Een enthousiaste vrouw met een onuitputtelijke energie. Door haar persoonlijke aanpak, in de vorm van gesprekken, heeft zij zich een beeld gevormd hoe ik als mens in elkaar steek en welke omgeving het beste bij mij past. Ik vind het knap dat zij rekening heeft gehouden met al mijn wensen en mijn levenstijl zo goed heeft weten in te passen in de inrichting.
Prettig was ook dat zij niet alleen voor het advies zorgde maar ook een goede professionals kent die je eventueel kunt inschakelen voor verfwerkzaamheden etc.
Het is niet geworden zoals ik hoopte. Nog beter zelfs. Aan het einde van mijn werkdag kan ik niet wachten om weer naar huis te gaan.
Missie geslaagd! Bedankt Leonora, ik voel mij nu echt thuis.
Hartelijke groeten,
Ellen Stuurop


Leonora-interieurs     Gepubliceerd door Ellen Stuurop op

In de winter van 2010 hebben wij het plan opgevat om onze woonkamer te vernieuwen. We hadden daar uitgesproken ideeen over, maar misten de kennis om e.e.a. in goede balans uit te werken. Een aantal zaken moetsten beslist worden gehandhaafd, terwijl andere elementen moesten worden vernieuwd.
Hiervoor hebben wij hulp gezocht bij Leonora Interieurs. In een uiterst plezierige samenwerking hebben we onze wensen met elkaar besproken en is een werkplan opgesteld. In het voorjaar van 2011 is het project uitgevoerd. In de kamer werd een nieuwe kleur aangebracht, meubels zijn vervangen of aangepast, terwijl er diverse verfraaiende accessoires zijn toegevoegd. Het ontwerp van de meubels is afkomstig van Leonora, terwijl ondergetekende de vervaardiging ter hand heeft genomen.
We genieten elke dag van het resultaat.
Mvg
Jan & Anja Liefers


Leonora-interieurs     Gepubliceerd door Jan G. Liefers op
Laat een reactie achter


Captcha CodeKlik op de afbeelding voor een andere captcha.
Copyright 2011 Leonora Interieur. Alle rechten voorbehouden.
HWD Webhosting & Webdesign


16-07-2019 22:45